معرفی 10 شغل پردرآمد

همه ما می‌دانیم که یکی از شیرین‌ترین رویاهای انسان استقلال مالی است. ممکن است انگیزه هر فرد با دیگری متفاوت باشد اما رویا یکی است. راه‌های رسیدن به این استقلال زیاد است در حالیکه همه آن‌ها یک نقطه مشترک دارند. این نقطه اشتراک، همان شغل است که وابستگی عجیبی به مهارت­‌های فردی دارد. آموزشگاه آنلاین استارت آباد در این مقاله به معرفی 10 شغل پر درآمد می‌پردازد.

چند نمونه شغل پردرآمد

قبل از هر چیزی باید بدانید که هیچ شغلی از همان ابتدا پر درآمد نیست. در واقع آنچه درآمد مشاغل را افزایش می‌دهد عبارت است از: میزان تخصص و انگیزه و تلاش شما، میزان نیاز مخاطب و بازار هدف به شغل شما، خستگی ناپذیری شما، ایده‌های ناب، خلاقیت، مهارت‌های فردی و توانایی مدیریت ذاتی.

مشاغلی مثل طراحی مد و لباس، صنایع داروسازی، جراحی زیبایی، آرایشگری، طراحی دکوراسیون، وکالت، بازاریابی و مواردی از این دست، از شغل‌های پردرآمد امروزی هستند.

بهترین شغل خانم‌ها

در سال‌های نه چندان دور خانم‌ها بیشتر در حوزه‌های آموزشی، تعلیم و تربیت، خیاطی، گلدوزی، آرایشگری و پزشکی مشغول فعالیت بودند. رفته رفته بانوان به مشاغل سخت مانند مهندسی معدن، مهندسی عمران، آتش نشانی ورود پیدا کردند. اما به نظر می‌رسد علاقه خانم‌ها به مشاغلی که از پیش داشتند از بین نرفته است بلکه بانوان، بهترین شغل خانم‌ها را شغلی می‌دانند که سخت نباشد، امکان دورکاری داشته باشد، درآمد مناسبی نسبت به وقتی که صرف می‌کنند داشته باشد، نیاز به تخصص‌های آنچنانی نداشته باشد.

شغل‌های پردرآمد

اساسا شغل پردرآمد شغلی است که فرد بتواند با صرف زمان کم و البته تخصص کافی، نیازی را از مخاطب رفع کند. این نیاز باید طوری باشد که مقطعی و گذرا نباشد و مخاطب حاضر باشد برای رفع آن نیاز هزینه کند. در واقع اگر خوب نگاه کنیم هر شغلی یک نیاز مردم را پاسخ می‌دهد و شغلی نیست که مرتبط با نیاز مخاطب نباشد.

ممکن است شغل پردرآمدی وجود داشته باشد که امنیت نداشته باشد، یعنی امروز باشد و فردا نباشد. آیا می‌توانید برای شغل‌هایی نظیر خیاطی، آشپزی، آموزش، درمان، تولیدمحتوا، کشاورزی و دامداری پایانی متصور شوید؟ پاسخ روشن است! خیر.

شغل پردرآمد دیجیتالی

تقریبا اکثر افراد با اهمیت و میزان پولسازی مشاغلی چون خیاطی، آرایشگری، پزشکی و امثال این‌ها آشنایی دارند. آنچه امروزه اهمیت بیشتری پیدا کرده آشنایی با مشاغل حوزه دیجیتال مارکتینگ و تجارت الکترونیک است.

1. برنامه‌نویسی

برنامه‌نویس با استفاده از انواع زبان‌های کامپیوتری به توسعه، آزمایش و رفع اشکال برنامه‌ها می‌پردازد. این شغل هم نیازی به سرمایه اولیه و دانش تخصصی آنچنانی ندارد ولی علاقه و حوصله شرط اصلی موفقیت در این شغل پردرآمد است.

2. طراحی سایت و سئو

طراح سایت، کسی است که وبسایت‌های اینترنتی را طراحی می‌کند. طراح سایت شخصی خلاق است که بر مهارت‌های فنی و کدنویسی مسلط است. طراحی سایت ترکیبی از هنر و مهارت فنی است اما با کمی آموزش و تمرین هم می توان طراح سایت شد. اگر طراح سایت بر کدنویسی مسلط باشد قطعا نتیجه کار او حرفه‌ای‌تر خواهد بود.

3. برنامه‌سازی/ بازی‌سازی

با توجه به اینکه اپلیکیشن‌ها نسبت به سایت‌ها در دسترس‌تر هستند مخاطب ترجیح می‌دهد از اپلیکیشن برای رفع نیازهای روزمره استفاده کند. همین الان به گوشی همراه خود نگاه کنید، شما هم تعداد زیادی از اپلیکیشن‌ها را با توجه بر نیازهای متفاوت استفاده می‌کنید. همچنین افراد زیادی برای سرگرمی از بازی‌های مختلف استفاده می‌کنند. برخی از سازمان‌ها و موسسات آموزشی هم برای آموزش از بازی‌های مختلفی که طراحی کرده‌اند بهره می‌گیرند. بنابراین با توجه به اقبال گسترده اپلیکیشن‌های موبایلی، طراحی آن‌ها یک شغل پردرآمد محسوب می‌شود. همچنین اگر مالکیت اپلیکیشن هم با شما باشد از محل تبلیغات آن می‌توانید درآمد کسب کنید.

4. تولیدمحتوا

با توجه به انواع مختلف محتوا، برای هر نوع محتوایی، لازم است فرد توانایی‌های مورد نیاز تولیدمحتوا در آن زمینه را داشته باشد. جهت مطالعه بیشتر در مورد شغل تولیدمحتوا روی کلمه آموزش تولید محتوا کلیک کنید.

5. مدیریت شبکه های اجتماعی

مدیریت شبکه­‌های اجتماعی فرآیند ایجاد، برنامه‌­ریزی، تجزیه ­و تحلیل و تعامل از طریق محتوای ارائه شده در شبکه‌های اجتماعی است. مدیر شبکه­‌اجتماعی مدیریت فعالیت­‌ها در شبکه­‌های اجتماعی را بر عهده دارد. فعالیت‌هایی مانند پاسخ به نظرات مشتریان، چگونگی تولید محتوا و ارائه آن، برنامه‌ریزی و تدوین استراتژی بازاریابی و ارائه محتوای هدفمند.

6. آموزش آنلاین

می‌توان گفت یکی از نیازهای همیشگی بشر، نیاز به آموزش و یادگیری است. بنابراین آموزش در هر حوزه‌ای، یک شغل پردرآمد و همیشگی است. با توجه به افزایش هزینه‌های رفت و آمد و وقت‌گیر بودن آن، اکثر مردم آموزش‌های آنلاین را به آموزش‌های حضوری ترجیح می‌دهند.

7. طراحی گرافیک/ تدوین/عکاسی

اهمیت محتوای صوتی بصری بر هیچ کس پوشیده نیست. یکی از تاثیرگذارترین محتواها، محتوای گرافیکی و ویدیویی است. بنابراین صاحبان مشاغل برای بهتر دیده شدن کسب و کار خود به سمت محتوای گرافیکی و ویدیویی می‌روند. افرادی که مهارت‌های لازم در این زمینه‌ها را داشته باشند در اولویت همکاری با آن‌ها هستند.

همچنین همه آن‌هایی که محصولاتی برای فروش دارند به عکاسانی ماهر و خلاق نیاز دارند تا بهترین تصویر را از محصولات خود به مخاطبشان ارائه دهند.

8. همکاری در فروش

یکی از مشاغلی که امروزه طرفدارانی پیدا کرده همکاری در فروش است. این یکی از بهترین شغل خانم‌هاست. سرمایه اولیه، انبار، وبسایت و … لازم ندارد. در واقع شبیه به بازاریابی است اما تفاوت‌هایی دارد. در این حوزه افراد بدون معرفی مجموعه همکار، در فضای مجازی اقدام به فروش محصولات آن ها می‌کند و محصولات از مبدا برای مشتری ارسال می‌شود. این شغل تقریبا همان شغل واسطه‌گری است.

9. ترجمه

اگر در یک یا چند زبان خارجی تسلط داشته باشید و با سبک‌های نوشتاری آشنا باشید، این شغل مناسب شماست. مترجم متن‌های مختلف عمومی و تخصصی را از زبان مبدا به زبان مقصد ترجمه می‌کند. یک مترجم خوب فردی است که به همه موارد و اجزای دو زبان مبدا و مقصد تسلط کامل داشته باشد.

10. بازاریابی تلفنی/ متنی و…

بازاریابی یکی از مشاغلی است که به سرمایه اولیه نیاز آنچنانی ندارد و فقط کافیست مهارت و دانش کافی داشته باشید. فن بیان و مذاکره از مهم‌ترین مهارت‌های مورد نیاز در این شغل است. کافیست فنون بازاریابی را بدانید آن وقت هم می‌توانید به عنوان بازاریاب تلفنی و پورسانتی فعالیت کنید هم بنرهای تبلیغاتی طراحی و ارائه کنید.

 

نکته در گوشی استارت آباد درباره شغل‌های پولساز

زودتر تصمیم بگیر و یک شغل پر درآمد انتخاب کن و از همین الان آموزش ببین! میتونی از همین‌جا شروع کنی….